Betalning & Frakt

Detta avtal ändrades senast den 4 April 2024.

Flip Auto Parts Frakt

Vi erbjuder leverans till ditt hem eller mötesplats beroende på produkterna och din plats. Dina paket är i trygga händer då vi arbetar med betrodda kurirer som UPS, FEDEX, DHL, GLS, DPD och andra.

Fraktkostnad:

Produkter och/eller tjänster levereras vanligtvis inom 3 till 5 arbetsdagar från beställningsdatumet (utom helger och allmänna helgdagar). Fraktkostnaderna börjar från €25.00 + moms och beräknas automatiskt baserat på vikten och volymen av de köpta varorna. Fraktkostnaden visas vid tidpunkten för betalningen.

Destination Tid Information Pris
EU-leverans Standardpaket inom 5 dagar och pallar eller stora volymer inom 10 dagar Leverans till ditt hem eller arbetsplats Från €25.00 + moms
Leverans utanför EU Ungefär 5 dagar för standardpaket och inom 30 dagar för pallar eller stora volymer Leverans till ditt hem eller arbetsplats Från €75.00

Leveransen av varor anförtros till kvalificerade och erfarna kurirer som UPS, FEDEX, DHL, GLS, DPD och andra som garanterar service och leveranstider.

Tiden mellan registreringen av beställningen och leveransen av kuriren till den adress som anges av kunden är summan av två parametrar:

  1. Förberedelsetid (24 till 48 timmar) = betalning, förberedelse och mottagande av ordern av kuriren.
  2. Leveranstiden för din beställning av kuriren (från 72 timmar). Ett e-postmeddelande informerar dig om den effektiva avgången av varorna från våra lager.

Kundmeddelande:

På grund av ökad efterfrågan på budtjänster kan leveranser försenas med ett par dagar. Detta beror på att våra bud är för närvarande på full kapacitet, och vi ber om er förståelse om det uppstår några förseningar.

OBS:

Om du upptäcker att en förpackning har skadats vid mottagandet, vänligen meddela budet eller hämtningstjänsten som levererade försändelsen och begär en rapport om förpackningsskada. Deklarationen måste skickas via e-post till [email protected].

När den beställda varan har accepterats och undertecknats utan några kommentarer på fraktsedeln anses leveransen ha skett på ett ordnat sätt.

Betalningsmetoder:

  • PayPal
  • Kredit- / betalkort
  • Banköverföring (genom att begära en proformafaktura)
  • Kontant vid leverans (endast tillgängligt i Polen)

För ytterligare förtydligande och information, tveka inte att kontakta vårt team via e-post:

[email protected] - (Leveranser)

[email protected] - (Betalningar)

Meny
WhatsApp 24/7
+39 (379) 125 2020